Pressemeddelelse Silver Moon

Posted on January 10th, 2016 in Uncategorized

PRESSEMEDDELELSE – SILVER MOON

SOLOUDSTILLING | 15. JANUAR – 27. FEBRUAR 2016

Galerie MøllerWitt kan med stor glæde præsentere soloudstillingen Silver Moon med en række nye malerier af en af landets væsentligste yngre kvindelige kunstnere: Trine Boesen.

Trine Boesens maleri er drevet af en tilsyneladende uudtømmelig strøm af energi: Værkerne synes at være i en verden, der er sprængt indefra og nærmest gået amok i løsrevne fragmenter, vragdele og stumper fra civilisationens kerne. Billedelementerne er talrige og perspektiverne ofte svimlende. Om de aktuelle værker på Silver Moon siger Trine Boesen bl.a.:

Silver Moon refererer til månen i den tilstand, hvor den står klar og ren på en mørk nattehimmel. Titlen skal samle udstillingen, som består af værker der alle på hver sin måde kredser om det kendte og det ukendte. Månen er en velkendt størrelse, som vi ofte ser på og kan forbinde med poesi, mystik, melankoli og drømme. Den minder os om, at vi er en del af en galakse og dermed det store vægtløse rum, kaldet universet.

Soloudstillingen Silver Moon er Trine Boesens første galleriudstilling efter de to meget roste institutionelle udstillinger ’New Resort’ på Trapholt i 2014/15, samt den stadig aktuelle sanseudstilling ’Hullet i muren’ på BRANDTS i Odense.

Trine Boesen er født i 1972 og dimitterede fra Det Kongelige Danske Kunstakademi i København 2002, før da frekventerede Trine Boesen Det Jyske kunstakademi i Aarhus – 1995-97. Trine Boesen er repræsenteret i adskillige udenlandske og danske samlinger, bl.a.: ARoS Aarhus Kunstmuseum | KUNSTEN Museum of Modern Art Aalborg | Trapholt | Ny Carlsbergfondet | Michael Nachman, NYC

Der er fernisering fredag d. 15. januar 2016 kl. 16-18, hvor Trine Boesen er til stede.

Galleriets åbningstider: tirsdag – fredag 11.30-17 og lørdag 11-16, og sidste udstillingsdag er lørdag d. 27. februar 2016.
For yderligere information kontakt galleriet, + www.gmw.dk

Med venlig hilsen Galerie MøllerWitt

Lars Møller Witt

Tags: , , , , , , , , , , , ,